Vrei un KIT DE RECICLARE gratuit?

De-Clic :: Vrei un KIT DE RECICLARE gratuit?

Am pregătit cel mai tare kit de reciclare din România. Înscrie-te acum și ți-l vom expedia gratuit prin poștă.

Am văzut recent o imagine pe internet care spunea: ”Nu avem nevoie de o mână de oameni care să recicleze perfect, ci avem nevoie de milioane care să o facă imperfect!” și m-am gândit că exact de asta avem noi nevoie în România. Reciclarea poate să fie un lucru complicat dacă vrei să o faci perfect. Însă ne dorim ca majoritatea covârșitoare a populației să înțeleagă rapid cum se face și să o facă așa cum poate, imperfect, dar să o facă. Vă garantez că în câteva luni vom progresa enorm.

Dar mai întâi trebuie să rezolvăm problemele cu care ne confruntăm: autoritățile nu-și fac treaba să informeze lumea, iar oamenii nu știu să recicleze. Vestea bună e că nu e așa complicat să învățăm să colectăm separat gunoiul. Mulți dintre voi știți deja să reciclați, dar trebuie să ajungem cu informația la cât mai mulți oameni din România.

Avem o soluție simplă și imbatabilă. Am pregătit un KIT DE RECICLARE pe care îl vom trimite gratuit membrilor Declic.

Click aici sau pe imaginea de mai jos ca să-ți comanzi kitul acum. Chiar azi trimit în lucru kitul și nu pot face asta fără să știu câte bucăți să comand.

Kitul de reciclare conține 5 afișe care îți arată cum se face colectarea selectivă a deșeurilor. Unul poți să îl pui pe frigider, iar celelalte le poți da prietenilor sau vecinilor. Mai conține 6 stickere: 4 pentru plastic/ metal, hârtie, sticlă și reziduale pe care le poți lipi pe coșurile de gunoi și 2 stickere care promovează campania noastră despre reciclare. Iar preferații mei sunt cei 3 săculeți reutilizabili pentru legume-fructe. Îi vei putea folosi la piață sau la supermarket pentru a evita pungile de plastic de unică folosință. Astfel vei “salva” mii de pungi de plastic de la groapa de gunoi. Sunt foarte încântată să-ți spun că săculeții sunt realizați de o întreprindere socială dintr-un sat din județul Cluj. În acest fel, susținem și economia rurală.

Așa că înscrie-te acum să primești KITUL DE RECICLARE cu care vei putea începe să colectezi separat gunoiul și îi vei putea ajuta și pe cei din jurul tău să o facă.

Click aici pentru a comanda KITUL DE RECICLARE acum.

 Va dura apoi aproximativ 3 săptămâni până când îți vei primi kitul. Timpul este necesar pentru realizarea materialelor, ambalarea și trimiterea lor prin poștă cu ajutorul voluntarilor. Așa că te rugăm să ai puțintică răbdare :)