Despre noi

Despre Comunitatea Declic

Comunitatea Declic este creată din peste un milion de oameni implicați, care trăiesc în România sau în diaspora. În prezent 1.130.426 de membri activi militează pentru o societate mai dreaptă.

Campaniile Declic sunt conduse de valorile noastre, nu de politica de partid. Declic este, și va rămâne mereu, o comunitate independentă.
Citește mai mult.

Cum facem Declic?

Ne organizăm așa cum știm mai bine, de la firul ierbii, și credem în
forța colectivă a comunității.

IDENTIFICĂM PROBLEMA

NE MOBILIZĂM ONLINE

NE ORGANIZĂM OFFLINE

PRODUCEM SCHIMBAREA

Fă cunoștință cu echipa Declic

Suntem o echipă mică la Declic, dar facem lucruri minunate cu resurse puține. Îi ajutăm pe cei care vor să se implice prin inițierea unei petiții proprii sau reacționăm cu rapiditate atunci când sunt chestiuni arzătoare care cer implicarea unei comunități mari de cetățeni vigilenți. Nu am putea face nimic din toate acestea fără tine și trebuie să îți mărturisim că tu ești motivul pentru care ne facem munca cu zâmbetul pe buze 🙂
Citește mai mult.

Mai multe despre Declic

Cum ne
finanțăm?

Ne finanțăm activitatea prin donațiile individuale ale membrilor Declic, prin fonduri nerambursabile de la organizații-soră și fundații, precum și prin alte mecanisme specifice organizațiilor civice, de exemplu redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.