Donează prin direct debit

Dacă dorești să direcționezi o sumă de bani în fiecare lună către comunitatea Declic, poți opta pentru serviciul de direct debit oferit de banca ta. Prin intermediul acestui serviciu, banca va direcționa o suma fixă, la o dată prestabilită, din contul tău către Asociația Declic. Poți întrerupe donația ta recurentă prin direct debit oricând dorești, adresându-te băncii. Există două posibilități de a dona recurent prin direct debit:

1. Setează direct din contul tău de internet banking, prin serviciul de direct debit, o donație recurentă  pentru comunitatea Declic. La cele mai multe bănci este posibil acest lucru dacă ai internet banking. 

2. Dacă nu ai internet banking, te ajutăm noi să fixezi o donație lunară prin direct debit, urmărind pașii de mai jos. 

DESCARCA FORMULARELE AICI

Pentru a beneficia de acest serviciu descarcă de aici, completează, semnează  contractele de mai jos în 2 exemplare:

Contractul de sponsorizare  – este un contract între tine ca donator și Asociația Declic.

Mandatul de debit direct – este un contract pe care îl vom trimite băncii pentru a permite direcționarea lunară a donației tale.

Atenție! Datele din contract trebuie să fie identice cu cele folosite la deschiderea contului bancar din care se va face debitul direct, pentru ca banca să te poată recunoaște. Totodată, semnătura trebuie să fie identică cu semnătura pe care o folosești și în relație cu banca ta.

Trimite contractele pe adresa Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 60, ap. 32 și noi vom merge cu ele la bancă.

Dacă ai întrebări referitoare la debitul direct, scrie-ne pe adresa
silvia @ declic.ro

DESCARCĂ FORMULARELE ACUM