Vești bune pentru Programul Școală după Școală!

De-Clic :: Vești bune pentru Programul Școală după Școală!
Avem vești încurajatoare în campania Susțin Școală după Școală prin care i se solicită ministerului educației sprijinul în finanțarea și implementarea programului național Școală după Școală! Ne bucurăm să anunțăm că mesajul trimis de peste 1500 de persoane catre minister, au determinat o reacție favorabilă din partea Ministrului Adrian Curaj. 
În răspunsul oficial al ministerului adresat inițiatorilor acestui demers, Asociația Human Catalyst și Centrul de Resurse pentru Participare Publică - CeRe, se precizeaza: "Având în vedere obiectivele comune, precum și necesitatea punerii în practică a măsurilor prevăzute de Strategia privind reducerea părăsirii timpurii a școlii, suntem de acord cu propunerea creării unui grup de lucru format din reprezentanți MENCȘ și reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale, care să inițieze demersurile necesare în vederea finanțării programului pentru grupuri dezavantajate din fonduri naționale și din fonduri europene". 

Rămânem deci pe baricade în continuare pentru stimularea educației de calitate și prevenirea abandonului școlar în mediile defavorizate! PETIȚIA rămâne deschisă până în momentul în care Programul Școală după Școală va primi finanțarea necesară implementării! 

Iată că presiunea dă roade din nou! Te invităm să urmărești și alte inițiative pe site-ul nostru www.de-clic.ro, precum și pe pagina de Facebook a Platformei de-clic.ro

Să auzim de bine, 
Echipa de-clic.ro