Blog 28 March 2023

Ajutorul tău

Declic are nevoie de ajutorul tău! În perioada imediat următoare, trebuie să ne unim forțele și să mobilizăm oameni pentru a ieși în Piața Victoriei, la protestul „Tăiați pensiile speciale”. Ne pregătim ca pe 7 aprilie, de la ora 17:30, să cerem Guvernului măsuri decisive pentru reforma pensiilor speciale. Te implici și tu?

Comisia Europeană ne-a avertizat că trebuie să eliminăm aceste privilegii dacă vrem să primim banii din PNRR.

În lupta noastră pentru eliminarea pensiilor speciale, avem nevoie de o echipă de voluntari. Dacă ai 20 de minute sau chiar o oră liberă, te rugăm să te înregistrezi pe formularul Declic și să ne ajuți să îi apelăm telefonic pe membrii Comunității care ne-au permis să îi contactăm. Ajutorul fiecăruia contează, deoarece doar așa vom putea mobiliza mai mulți oameni și vom avea o șansă reală de a pune capăt acestei nedreptăți din societate.

În calitate de voluntar, va trebui să suni bucureștenii și să îi mobilizezi să participe la evenimentul Tăiați pensiile speciale din data de 7 aprilie. În plus, va trebui să fii disponibil sau disponibilă pentru o întâlnire online de 30 de minute, miercuri, 29 martie, ora 17:30, în care să discutăm detalii și să ne organizăm eficient. Întâlnirea va fi online, folosind aplicația Zoom.

Ajutorul tău va fi neprețuit în această luptă pentru dreptate! Eu te voi îndruma și îți voi oferi tot ajutorul necesar. Ce spui, te implici? Completează formularul și spune-ne când poți ajuta!

O zi minunată îți doresc,
Miky și echipa Declic