Stire 18 March 2020

Clip viral cu mesajul ”Stai acasă!”

Comunitatea Declic și Epic Show au lansat clipul ”Stai acasă!”- un mesaj amuzant și încurajator pentru români în perioada de pandemie de coronavirus: hai să stăm acasă și să salvăm vieți! Declic pune la dispoziție instituțiilor de presă clipul în format audio și video, spre difuzare, pentru a ajunge cu mesajul la cât mai mulți cetățeni.

Cântecul este o adaptare a celebrei melodii ”Hai acasă”, a lui Gil Dobrică, și are ca scop transmiterea mesajului ”stai acasă” într-o manieră cât mai atractivă. 

Ne dorim să ajungem la cât mai mulți cetățeni cu acest mesaj. Deja clipul este viral în online, are priză la public. Ne-am gândit că, odată transmis și de instituțiile de presă, el va ajunge la și mai mulți oameni care vor înțelege că este esențial să stăm acasă în timpul pandemiei de Coronavirus”, a declarat Antoniu Bumb, campaigner Declic. 

Ideea clipului a pornit de la faptul că sunt încă oameni reticenți la orice mesaj al autorităților, cetățeni care nu înțeleg că este important să stea în autoizolare sau să rămână pe cât posibil acasă, fără să mai meargă la mall ori la întâlniri cu prietenii. 

”Putem ajunge cu filmul la semeni de-ai noștri care încă nu au înțeles cât de important e să nu iasă, fără rost, din casă și să evite mulțimile. Împreună putem salva vieți”, a adăugat Antoniu Bumb.

Acest clip, devenit peste noapte viral, a fost produs din donațiile membrilor Declic și are ca scop transmiterea unui mesaj clar și atractiv, care poate salva oameni de la moarte: STAI ACASĂ! 

Acest clip face parte din campania Declic ”Nu ne panicăm, ne îngrijim” – campanie de responsabilizare civică lansată de Comunitatea Declic. În cadrul acestei campanii, membrii Declic au strâns și donat peste 38 000 de euro pentru aparatură medicală necesară în vreme de Coronavirus.

Atașăm clipul, pentru a fi preluat de către orice instituție media audio-video și online. 

Clipurile disponibile pentru preluare sunt aici.

Clipul separat aici, sau pe Facebook.

Video si audio pentru descărcare găsiți aici