Blog 9 July 2018

Trimite mail catre cablisti si spune-le ca nu te intereseaza Antena 3

În România, asaltul nu există doar asupra statului de drept și a separării puterilor în stat, ci și asupra adevărului. Prin emisiunile difuzate la Antena 3, corupții își găsesc voce și își legitimează ilegalitățile. Iar bunicii, părinții și prietenii noștri devin temători, conspirativi și dezinformați. Totul prin manipulare.

În România, asaltul nu există doar asupra statului de drept și a separării puterilor în stat, ci și asupra adevărului. Prin emisiunile difuzate la Antena 3, corupții își găsesc voce și își legitimează ilegalitățile. Iar bunicii, părinții și prietenii noștri devin temători, conspirativi și dezinformați. Totul prin manipulare.

Avem o mare oportunitate de a ne convinge operatorii de cablu să renunțe la retransmisia postului Antena3!

În iunie, Antena 3 alături de tot trustul Intact au ieșit de pe lista must carry, a televiziunilor obligatorii de retransmis de către operatorii de cablu. Prin urmare, cabliștii trebuie să ceară și să plătească la Antena 3 S.A. dreptul de difuzare către public a emisiunilor sale. De fapt, noi, abonații, sutem cei care plătim costurile de difuzare ale Antenei 3 în toată țara.

Împreună putem să le demonstrăm operatorilor că nu ne interesează acest post de televiziune, că nu dorim să sponsorizăm linșajul mediatic atât de des întâlnit în emisiunile lui Mircea Badea sau ale lui Mihai Gâdea. Însă este nevoie să fim mulți pentru a-i determina pe cabliști să renunțe la Antena 3. 

Trimite și tu chiar acum acest mail sau unul similar către cabliști pentru a nu încheia contract cu Antena 3.

Procedura e simplă. Tot ce trebuie să faci este să:

1. Compui un e-mail către RDS-RCS, Telekom, UPC, AKTA, InterSat, MITNET, Orange și le îl trimiți la următoarele adrese:

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

2. Dai un subiect mail-ului tău. 

3. Copiezi sau compui un text ca cel de mai jos.

4. Completezi cu numele tău și datele tale de contact

Sugestie text:

Bună ziua,

Vă adresez acest e-mail pentru că Antena 3 S.A a ieșit din grila must carry a distribuitorilor de programe TV. Vă solicit să nu încheiați un nou contract cu ei sau să renunțați la planurile de a-i redifuza. 

În calitate de consumator ce plătesc pentru servicii de televiziune, refuz să susțin financiar acest post de televiziune. Antena 3 se poziționează în completă antiteză cu valorile pe care compania d-voastră le promovează. De asemenea, fenomenul pe care prezența lor pe micile ecrane îl generează este toxic societății românești și promovează valori antitetice celor democratice. Astfel, eu voi alege operatorul care dă curs solicitării mele.

Consider că acest gest este ferm și clar. Vă va poziționa în rândul celor care, ca și mine, nu tolerează dezinformarea, știrile false și linșajul mediatic.

Ținând cont de numărul mare de cetățeni ce dezaprobă practicile Antenei 3, un număr mare de abonați caută un operator de cablu dornic să le fie aliat.

Aștept un răspuns clar din partea d-voastră cu decizia companiei pe care o reprezentați. Acesta va fi un criteriu după care îmi voi continua abonamentul sau voi schimba furnizorul de servicii de televiziune.

Vă mulțumesc,