Actiune 26 January 2022

Organizam un protest – ne ajuți?

Pe 3 februarie, de la ora 11:00, mergem la Ministerul Energiei. Cerem tăierea facturilor uriașe și realizarea de investiții în energie verde. Pregătim un protest de amploare, care să fie de interes pentru presă și să îl facă pe ministru să țină cont de opinia noastră. Doar cu ajutorul voluntarilor ne putem organiza eficient.

Ne ajuți să organizăm acest protest?

Cerem Guvernului să reducă prețurile la facturile de energie, prin investiții verzi. Așa că aducem la protest o factură uriașă, pe care să i-o înmânăm ministrului Energiei, Virgil Popescu. De asemenea, voluntarii Declic vor tăia facturile cu sume record, primite în iarna aceasta de cetățeni. Apoi le vom pune într-un sac pe care îl vom duce în Ministerul Energiei.

Avem nevoie de tine să iei parte la acțiune și să ne ajuți să mobilizăm alți membri Declic să ni se alăture. Dacă ne strângem un grup de oameni eficienți, vom da telefoane, vom aduna repede și alți participanți nemulțumiți de costul facturilor la energie și apoi protesul va fi unul de succes. Iar acțiunea va fi de răsunet. Toată presa va relata despre demersul Declic.

A mai rămas doar o săptămână până la acțiune. Acum lucrăm la cele mai importante detalii. Am pregătit un chestionar, ca să știm pe câți voluntari ne bazăm. Este esențial să știm câți oameni ne sunt alături. De aceea, te rog să răspunzi la chestionar. Ne ajută să ținem mai ușor legătura cu tine.

Ne ajuți să organizăm acest protest?

Cu energie curată,
Cătălina, Olga și echipa Declic