Victorie 15 April 2018

Strada Bilciurești din Sectorul 1 a fost asfaltată la insistențele cetățenilor

Strada Bilciuresti a fost asfaltata în aprilie 2018! Nu este clar daca aceasta este solutia permanenta sau urmeaza o alta etapa in care sa se adauge si trotuare si scurgeri pentru apa pluviala. Cert este ca s-a lucrat cateva zile inainte de Paste si cateva dupa iar strada acum e practicabilă.

În anul 2018, într-o zonă aglomerată, rezidențială din Sectorul 1, aproape de multe blocuri de locuințe, școli, gradinițe, spitale, posturi de radio, instituții private dar și multe clădiri de birouri, 50 de metri din str. Bilciurești care face legatura între toate aceste obiective este transformată într-o zonă de tranșee de infanterie și poligon de grenade anti-tanc. Nu este o exagerare, vedeți din poză de la fața locului mai sus.

Instituția responsablă să rezolve problema, Administrația Străzillor București – subordonată Primăriei Generale a Capitalei – a fost sesizată prin intermediul Primăriei de Sector 1 (Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică).
Petiția este înregistrată la Administrația Străzilor sub numărul 5100/26.02.2018. Până la aceasta dată însă – 16 martie 2018 – nu am primit din păcate niciun răspuns.

De ce e important?
Este important să ne rezolvăm problemele și să nu așteptam să devină și mai grave. În loc să dăm în judecată Primăria pentru mașinile stricate de starea proastă a drumurilor ciuruite, adică să facem ceva retroactiv după ce paguba s-a produs, alegem să ne implicăm civic pentru a preveni problemele și a determina autoritățile să își facă treaba!
Vă multumesc pentru sprijin!

Citește petiția aici:
https://campaniamea.declic.ro/petitions/asfaltati-strada-bilciuresti-bucuresti-sectorul-1-1