Stire 17 January 2018

‘Armura de protestatar’ Toți pentru Justiție

Recent am primit sugestia de a propune membrilor Declic să poarte, la vedere, la fel ca pe insigna #rezist, mesajul "Toți pentru justiție". Fie că iei parte sau nu la proteste, că locuiești într-un mic oraș sau în celălalt capăt al planetei, purtând acest mesaj poți să-ți "declari" poziția zilnic, în orice loc și moment și să-i influențezi și pe cei ce te întâlnesc.

Recent am primit sugestia de a propune membrilor Declic să poarte, la vedere, la fel ca pe insigna #rezist, mesajul “Toți pentru justiție”. Fie că iei parte sau nu la proteste, că locuiești într-un mic oraș sau în celălalt capăt al planetei, purtând acest mesaj poți să-ți “declari” poziția zilnic, în orice loc și moment și să-i influențezi și pe cei ce te întâlnesc.

Așa că ne-am gândit la o armură a zilelor noastre pentru susținătorii unei justiții independente, formată din insignă, autocolant pentru mașină și sticker pentru telefon. Iar pe lângă toate acestea, mânuța-pancartă.  Vom distribui aceste materiale la protestul din 20 ianuarie din București. Dacă dorești să primești materialele și în orașul tău, te rugăm să îți lași datele de contact în acest formular.

Dacă vrei să îți printezi și tu mesajul Toți pentru Justiție,  găsești aici macheta în format A4, A5 și A6.